eka päivä Nykissä

Neljästä aamuyöllä eteenpäin taistelin sängyssä nukkumisen puolesta ilman suunnatonta onnistumista. Nousin kuudelta aamutoimia tekemään ja valmistautumaan päivään. Ajattelin alkuun mennä jollain halvalla kivalla aamiaisella, jossain pienessä kahvilassa, mutta sitten Google suositteli Big Daddy’s ravintolaa. Siellä tilasin aamiaiseksi berry pancakes ja kylkeen pari pekonia, sekä kahvia.

Ensin ajattelin että pah(!) kolme pannaria, kolmannen kahvikupin täytön jälkeen ja puolitoista pannia myöhemmin olin sitä mieltä että kolme pannaria on hyvä määrä. Yli tuntia myöhemmin olin varma että 3 on enemmän kuin riittävästi… Nyt asiakaspalvelu oli sellaista kun sen pitääkin olla, riemulla moista tippaa. Ilokseni kahvia tuli sellaista tahtia että en koskaan päässyt kahvikupin pohjaa näkemään.
Ajatukseni oli aamiaisen jälkeen ottaa toinen kierros AT&T:n kanssa ja koittaa hankkia Lumia 1020:n. Sitten suunnata alas kohti laitureita ja Brooklynin siltaa. Nyt tiedän että Lumian hankkiminen on mahdotonta, sitä luuria ei liikkeestä saa ilman että tekee sopimuksen heidän kanssa tuntemattomaksi ajaksi. Noh, sinne jää se luuri. Korjaavana toimenpiteenä minulla oli ostaa normaali taskukamera. Lassen kommentista oppineena tarkistin Seven mainitseman B&H:n. Samalla korjasin päivän suunnitelman olemaan keskemmällä kaupunkia. B&H on kokemus, kannattaa käydä ainakin vilasemassa :). Kamera löytyi ja nyt saan kuviakin otettua. Luurin akku kuluu merkittävää vauhtia täällä, sillä se on kaupunginkarttani, metrokarttani ja toimintasuunnitelmani. Kuvienotossa luuri ei ole järin hyvä ja akkua säästääkseni varsinainen kamera on hyvä olla. 🙂
Nyt puuttuu enää veitsi ja hattu, mutta jotta homma ei menisi shoppailuksi lähdin seikkailemaan kohti Empire State buildingia. Siellä kun ei ollut mainittavia jonoja kävin samantein ylhäällä. Sieltä matka vei Time Squarelle ja sieltä Bryant Parkkiin syömään. Illan ohjelmaan otin apuihin Couchsurfingin foorumit. Ilta tuli vietettyä ranskalaisen ja marokkolaisen kanssa ravintolassa olutta siemaillen.

Sivuhuomatutus jenkeistä: Tänään olen kahdesti törmännyt siihen että tarjoilija/myyjä sanoo jotain pahaa (ilmeisesti) jostain muusta asiakkaasta ja kun reagoin siihen toteavat “sorry, didn’t mean you”. Outoja nuo amerikkalaiset. 🙂

[Best_Wordpress_Gallery id=”33″ gal_title=”26.08.2013″]

2 comments

No nyt on kuvilla kokoa, tossa uudemmalla sivulla onkin vähän turhan pieniä. Hauska seurata reissun etenemistä!

Aaa! Kiitti huomiosta, mä työstän tällä hetkellä eri optioita miten kuvat saadaan jakoon ja selvästi tämä viimeisin ei toimi 😀

Leave a Reply