Viimeisen illan valmistelut

Nyt on talon IT sammutettu. Ylimääräiset serverit, huoltokoneet ja verkot on sammuttettu. Kristalle on annettu ohjeet mitä otetaan irti seinästä kun hän lähtee matkaan. Peruspalvelut ja verkkoyhteys jätettiin henkiin, jotta pääsen kotiin tekemään vaikka turvakopiointeja ja jotain pientä, ihan pientä, säätöä jos säätöhammasta kolottaa.
MatkaIT on käyty läpi ja Padfone sai kunnon putsauksen. Viimeisen parin viikon ajan luurin laittaminen näyttöön ei ole ollut kovin helppoa. Tänään viimein viitsin ottaa kompressorin ja pinsetit käyttöön. Nyt luurin liittimet on putsattu ja luuri toimii näyttönsä kanssa kuten pitää. Tämä blogaus tehdään luurin avulla, jotta saan varmistettua että blogaus toimii niin kuin sen pitäisikin toimia.
Kävin vielä kerran reissun pakkauksen läpi. Pieni muotoinen paniikki seurasi testeä. Painoa on 8.4 kiloa, maksimirajan ollessa 8 kg. – Kamaa taskuihin ja pitkähihainen päälle, ongelma korjattu. Isompi paniikki iski mitoista, leveys ja korkeus on ihan helposti OK, laukku ei ole niissä mitoissa liian iso, mutta syvyys 5 senttiä liikaa. Uudelleenpakkaus ja repun kiristyshihnat saivat repun menemään “helposti” 24 senttiin, 23 senttiä ollen raja. Saan sen tungettua siitä reiästä jos tarve tulee.
Ilta on mennyt viinin, juuston ja maailman parhaan seuran kanssa. Herätys on julman aikaisin aamulla. Olen valmis.

7 comments

Leave a Reply