Ripaus Krav Magaa

Matkan ensimmäiset kolme viikkoa on majoitusten ja siirtymien suhteen kunnossa, pari yötä on vielä epäselvänä L.A.ssa, muuten alkupää on täysin selvä kriittisiltä osin. Kristan saavuttua homma on selvää taas, paitsi pieniltä osin Santiagossa. Enää pitää siis keksiä mitä sitä tekisi siellä rapakon takana, mitä kaikkea silmäilisi.

Pääosa päivästä on mennyt Nykiin saapumisen pohtimisessa. Nykissä on tarkoitus hankkia Lumia 1020 varapuhelimeksi ja reissun kameraksi. Tämän kanssa piti huomioida, että taajuudet on hieman erit kuin Suomessa, joten kotiin tultuani esimerkiksi LTE (4G) ei toimi tuolla luurilla. Sitten piti huomioida se että jenkkilässä luurit myydään operaattorilukittuna. Ilmeisesti 1020:n saa helposti pois lukituksesta, ainakin minulla on läjä linkkejä ja ajatuksia miten se tehdään. Näyttäisi siltä että reissun liittymä tulee maksamaan jotain 100$ kieppeilä.

Kristan on tarkoitus lenkkeillä reissun aikana. Itse hylkäsin lenkkeilyn asiana jota en vain viitsi tehdä. Sitten mietin asiaa tarkemmin. 7 viikon tauko Magaan on pitkä tauko. KMG:llä on saleja pisin maailmaa… Ja kappas, Nykistä melko läheltä majapaikkaani löytyy sali. L.A.:sta löytyy sali, Santiagosta löytyy sali. D.C., Buffalo ja Rio vaatii sen että menen toisen Magaliiton salille. Tahdon nähdä millaista treenaus on jenkkilässä, niinpä lisäsin hammassuojat ja verkkarit reppuuni. Ne mahtuu mukaan mittaamatta ja punnitsematta…

Varustelussani on takin mentävä aukko, todennäköisesti lähden matkaan takitta, varmasti lähden matkaan hatutta. Takin ja hatun hankin Nykistä, vähän pitää shoppailua saada reissuun mahtumaan Smile.

Leave a Reply