Ensimmäinen täysi pakkaustesti

CameraZOOM-20130815192742977Reissun suunnitelma on muuttunut melkoisesti sitten tammikuun. Valmistautumisen ja suunnittelun piti alkaa maaliskuussa ja homma piti tässä kohtaa olla selväksi taputeltu. Matkan varrella Krista sai töitä ja reissun suunnitelmat muuttuivat. Alkupään reissusta, ensimmäiset 3 viikkoa, minä matkustan yksin. Krista liittyy mukaan vasta Los Angelesin kohdalla. Pääasiassa tästä takaiskusta johtuen reissun suunnittelu hyytyi ja sitä on käytännössä nyplätty eteenpäin vähä kerrallaan.

Nyt reissun alkuun on reilu viikko aikaa, on syytä tehdä todellisuustesti: Pakataan se mitä ajattelin kantaa mukana laukkuun ja katsoa onko paketti edes mahdollinen. Vastaus on: “helposti”

Painoraja: 8kg
Repun paino: 7.6kg
Kriittinen maksimitta, syvyys: 23cm
Repun syvyys: 23cm kun puristaa 🙂

Entäs reissun suunnittelu tässä kohtaa?

Majoitus on suurimmalta osin kohdillaan, mutta esimerkiksi D.C:ssä minulla ei ole majoitusta ollenkaan vielä. Pyynnöt on käynnissä Couchsurfingin kautta, uskon että ihan kohta tärppää, vaikka niin pirusti jännittää.

Lentoliput on kaikki kohdillaan.

Junaliput uupuu, mutta tiedän mitä pitäisi ostaa.

Kaupunkisuunnitelmat uupuu ja jännittää niin pirusti.

Nyt alkaa loppurutistus, kaikkien lippujen, majoitusten, suunnitelmien tarkistelu, varusteiden varmistelu, jännittäminen, odottaminen. 7 viikkoa irti arjesta, pelkkä selkäreppu mukana.

Leave a Reply