Aika uudelleenarvioida tilanne

Paino: 75.7 kg

Noin vuosi sitten katsoin kuntoani ja ulkomuotoani. Totesin että se ne ole sillä tasolla kun haluaisin. Aloitin näyttävän operaation tilanteen korjaamiseen. Yksi tavoite yli kaiken oli muokata käyttäytymistäni niin, että elämäntapani mahdollistavat saavutusten ylläpidon. Syön fiksummin, liikun paremmin…

Tänä päivänä syön paremmin, ruokavalioni lienee “vähähiilihydraattinen” tai jotain sellaista. Lienee olla turha antaa sille leimaa, syön siten kun syön Smile. Koitan pitää kiinni “karkkipäivästä”, perjantaista jolloin saa syödä mitä vaan ihan kuinka paljon vaan – ja useimmiten onnistun siinä. Välillä ratkean tavoistani viikoksi, mutta se on niin pieni heitto isossa kuviossa että siitä ei voi tuntea syyllisyyttä.

Kuntoiluosuus on viimeisen kuukauden aikana saanut sen pysyvän muodon. Kuntoilen “jatkuvasti”, se “300 punnerrusta päivässä” on muutamaa poikkuspäivää lukuunottamatta pitänyt ja tulee pitämään. Askelmääriä tulen kasvattamaan tulevaisuudessa, 6000 askelta tulee jo aika helposti.

Entäpä seuraavat tavoitteeni? Vuoden aikana on tapahtunut melkoisesti asioita ja nyt on hetki uudelleenarvioida motivaatiotani ja tavoitteitani. Olen tyytyväinen tähän mitä saavutin, ero on huomattava. Matka oli hieno, tosin erilainen kuin alunperin kuvittelin. Kun katson taaksepäin, totean että tekisin saman uudestaan, mikä kertoo sen että operaatio oli tekemisen arvoinen. Vaan nyt on pistää unelma hyllylle odottamaan seuraavaa luppohetkeä. Otan tästä unelman toteuttamisesta saamani opit muistiin ja hyödynnän niitä kun seuraavan kerran aloitan vastaavan operaation.

Ja näin pistän hyllylle Nörtin unelman, venyttelytavoite jää tekemättä, blogaus lakkaa tämän aiheen ympäriltä. Krav Maga etenee omalla painollaan, kesän lopussa olen kouluttaja ja G4 tasolla Winking smile, sen jälkeen katson miten siitä eteenpäin.

Kiitos kun luitte Smile

Leave a Reply