Salilla taas

Paino: ??.?

Salilla tuli käytyä tiistaina aamutuimaan. Alkuun ei huvittanut yhtään mennä, salilla käytyäni jäin kaipaamaan lisää Smile. Olin jo suunnittelemassa keskiviikolle salikieppiä, mutta lopulta jätin sen väliin. Tulin huomanneeksi että kun vetää salikeikan ei tule tehtyä konttorikuntoilua, joten tänään tuli ensimmäinen kunnolla alta tavoitteen päivä. Pääsin kokonaisuudessaan 80 toistoon.

5k askelta on osoittautunut hyväksi rajaksi. Se vaatii vähän miettimistä, mutta on tavoitettavissa joka kerta kun vähän asiaa miettii. Pysyn tällä tasolla kohtalaisen pitkään, että saan tämän upotettu vankasti arkeen. Sen jälkeen katsotaan josko tuota taas pystyisi kasvattamaan. Huomenna pitää konttorikuntoilla hieman yli 300, jotta saan takaisin tämän päivän löysäilyn.

Aamulla lenkille, siellä punnerruksia ja siitä se lähtee, hyvä päivä.

Leave a Reply