Oho!

Paino: 77,4 kg

Tiistaina aamuna kun kävin vaa’alla ilmeeni oli O_o o_O. Olen painavimmillani pitkään aikaan. Mielenkiintoista! Toki se näkyy peilissäkin, vatsa on isompi, mutta se korjataan lenkkeilyllä ja ruokailukurilla. Aamulenkit tulevat takaisin taas kiitos nerokkaan aikaa säästävän keksintöni Leveä hymy. Tajusin, että voin juoda proteiinijuomaani samalla kun juoksen! Kaikki nämä aamut olen pähkäillyt sen kanssa miten saan heräämisestä 30 minuutin sisään proteiinia 30g sisään, kuitenkin niin että jaksan lenkkeillä. Proteiinipirtelö on ollut se helppo ratkaisu, valitettavasti sen tekeminen ja juominen kestää aamun ensitoimena sen 15 minuuttia ainakin. Juoksu lykkääntyy ja koko aamu hajoaa mahdottomuuteensa, mutta jos juon sitä samalla kun juoksen (!) säästän aikaa runsaasti Leveä hymy. En ymmärrä miksi tämä ei tullut aikaisemmin mieleeni.

Huomenaamulla lenkille, uutta kirjaa ihmetellen.

7 comments

Käytännön mittaukset osoittaa että siihen menee se 15 minuuttia keskiarvolta :). Liikkuminen, Tekeminen, juominen, menee vartti 🙂

Aamulla pitää tarkistaa edellisten treenien vahingot, minne särkee ja kuinka vaikeaa arki tänään on 🙂

Leave a Reply