Ensi viikon suunnitelmat

Paino: 75.0 kg

Älä koskaan päivitä softia silloin kun teet niillä töitä. Ensimmäinen versio tästä katosi bittitaivaaseen juuri kun meinasin pistää sen verkkoon.

Maga-treeniä, runsaasti. Treenasin 2 tuntia torstaina ja perjantaina. Lenkit sen sijaan ovat jääneet vähemmälle huonosti nukuttujen öiden vuoksi. Aamulla olen niin väsynyt että viritän kellon hälyttämään 30-60 minuutin kuluttua ja nukun lisää. Tämä asia pitää korjata ja ensi viikolla lähden vaikka vain kävelylle aamulla. Tätä jatkuu kunnes jaksan juosta. Kuritus jatkuu kunnes moraali paranee. Iloiset kasvot

Venyttely on jäänyt puheentasolle monena iltana. Toisina iltoina Krista on jaksanut venytellä ja minä en. Kertaakaan ei ole ollut niin että minä jaksan ja hän ei.  Treeneissä tulee venyteltyä hieman, mutta ei mitenkään tuloksia tuottavasti.

Viikonloppuna on luvassa ampumista radalla, jonka en usko olevan kovin raskasta fyysisesti. Siksi lasken viikonlopun päivät lepopäiviksi, ellei tule lähdettyä lenkille.

Leave a Reply