Toimintapainotteinen viikonloppu

Paino: 76.5 kg

Kuntoilu on lähtenyt hyvin liikkeelle. Lauantaina ja sunnuntaina tuli Kristan kanssa käytyä salilla siirtämässä kahvakuulaa, hakkaamassa säkkiä, treenaamassa tekniikkaa. Sunnuntaina tuli aloitettua lenkkeilykin. Tuntui hyvältä vetää 30 minuutin pieni lenkki aamutuimaan kirkkaassa kauniissa kelissä.

Viikonlopun ruokailu on ollut niukkaa. Syy siihen on ollut Practical ammunnan peruskurssi, jonka ruokailutauot ovat olleet joko olemattomia tai hyvin hyvin lyhyitä. Lauantain pohjalta osasimme ottaa kunnon eväät mukaan sunnuntaille ja näin ollen sunnuntain treenitkin meni merkittävästi paremmin. Ensi viikolla pitää normaalin kuntoilun lisäksi harjoitella aseen vetoa sekä aseen käsittelyä muovipyssyllä. Kaiken kaikkiaan hyvä viikonloppu. 6-8 tuntia aseenkäsittelyn teoriaa ja kuivaharjoittelua + 1,5h – 2,5h treenausta per päivä. Ei siihen muuta mahtunutkaan Iloiset kasvot

Leave a Reply