Välillä jotain ihan muuta

Paino: ??.?

Palaan takaisin vanhaan ruokailutapaan, vanhaan urheilumalliin sekä kunnon blogausrytmiin. Alunperinkin hain pysyvää muutosta ja voin sanoa että ruokailutottumuksiin sain pysyvän muutoksen tehtyä. Ryhdistän sitä taas hieman ja ruokailu on kohdillaan. Ruokailun lisäksi kun lisätään lenkkeily ja kuntopiiri takaisin mukaan pitäisi ylimääräisen rasvan taas kadota. Jos operaatio “lisää lihasta” toimi edes puoliksi, lopputulos pitäisi olla jotakuinkin 74 kiloinen, syksyyn verrattuna, lihaksikkaampi kroppa.

Tämän kaiken lisäksi aloitan Practical ammunnan tänä viikonloppuna. Tämän kuun kaikki viikonloput meneekin sitä opetellessa. Viikonlopusta palaa 16 tuntia tuon harjoitteluun, mutta koitan puristaa sinne sekaan kevättöitä puutarhassa sekä lenkin vähintään toiselle päivälle. Kuntoilua, kuntoilua, kuntoilua tästä uusi tavoite Iloiset kasvot

Leave a Reply