Ohjaajakoulutuksen jälkeen.

Paino: 76,1 kg

Viikonlopun jäljiltä vartalo on mustelmilla ja lähes koko vartalon lihakset sopivasti kipeitä. Mielenkiintoisesti painoni nousi 76,9 kiloon Krav Maga ohjaajakoulutuksen aikana. Päivän aikana söin kolmesti, join vettä ja vetäisin yhden energiapatukan. Treenasimme kovasti 3-4 tuntia päivässä ja rennommin 1-2 tuntia päivässä. Kaiken tuon jälkeen painoni vain nousi, olen “hieman” ihmeissäni Iloiset kasvot.  Olisin voinut lyödä vetoa että painoni olisi tippunut alas kilon tai kaksi. Ehkä juju oli siinä että kaksi noista kolmesta ateriasta oli sellaisia jossa tungin naaman täyteen ja kolmas oli riittävän iso.

Paino on kaikesta huolimatta yhä nousukäyrällä, joskin hitaalla sellaisella. Tällä viikolla salia ja treeniä on luvassa vähemmän muun elämän viedessä normaali treeniaikani.

1 comment

Sä syöt väärin jos ei paino nouse, tai liian vähän tai huonolaatuista ruokaa (liian terveellistä) tai sit sun pitäis syödä useammin päivän aikana, riippuu vähän sun ruuansulatuksesta tms miten toimii parhaiten.

Leave a Reply