Kun ei millään halua / viitsi

Paino: 75,7 kg

Keskiviikkona ja torstaina syöminen oli ehdottomasti liian kevyttä, noin yhden aterian verran. En jaksa/halua syödä niin paljon kun pitäisi. Oikein kunnollinen ensimmäisen maailman ongelma. :D. Kireän arjen ja huonojen aikatailujen vuoksi venyttely on tippunut pois listalta. Sitä ei ole tehty ollenkaan tällä viikolla – ja sen huomaa. Jäykistyn entisestään, enkä ennenkään ollut notkea. Positiivisella puolella voin kuitenkin todeta että yhä salitulokset paranevat. Ei ehkä niin nopeaan tahtiin kuin se voisi optimaalisesti syötynä, mutta paranee kuitenkin. Jokin pöpö on koittanut koko viikon tulla päälle. Iltaisin kurkussa on pienet pallot, torstaina poskipäät sykki ikävästi kun treenasi. Toivottavasti tuo tauti ei saa yliotetta, ei ainakaan ennen kuin tämä KMG ohjaajaleiri on ohi. 🙂

Leave a Reply