Tulevan viikon haasteet.

Paino:76.0 kg

Taas nousukäyrällä. Heittelyt kun ottaa pois, niin paino on nousussa. Seuraava operaatio on huomenna tetsata kauppaan ja ostaa proteiinipatukoita. Välipalataktiikalla lisään laadukkaan ruuan määrää. Nyt on tullut syötyä hieman sitä sun tätä, ei alkuperäisen ruokavalion + lisähiilihydraatteja vaan ihan enemmän vanhaan tyyliin. Pastaa, lasagnea, riisiä ja sitten hieman lihaa. Koitan korjata tuon suhteen takaisin enemmän proteiinipitoiseen, mutta runsaalla hiilihydraattilisukkeilla.

Salilla tulokset paranevat 10% per kerta. Sen puolesta ainakin menee puikkoihin. Tälle viikolle on tulossa treenausta kunnolla, huomenna olisi sparritreenit, torstaina pari tuntia Magaa ja perjantaista alkaen 7 tuntia per päivä kolmen päivän ajan Krav Maga ohjaajakoulutusta. Se tulee olemaan ruokailuhaaste Leveä hymy.

Leave a Reply