Etukäteen suunnittelu

Paino: 75.5kg

Puuuuuuh. Tuleva viikko on sellainen että minun pitää suunnitella se tänään, sunnuntaina, jotta pystyn vetämään sen läpi kunnialla. Kaupassa käyntiä myöten kaikki pitää olla suunniteltuna tai en pysty syömään niin paljon kun on tarvis. Tarkoitus on onnistua tässä – tietenkin, katsotaan jos tästä saisi lystiä Iloiset kasvot.

Lauantaina tuli kuntoiltua oikein kunnolla, pari tuntia ottelua Taekwondo tyyppien kanssa. Se oli lystiä ja sopivan verran raskasta. Sunnuntaina tiesi otelleensa. Tuliko syötyä sen jälkeen riittävästi? Koitin ainakin! Enempää ei paistinpannuun yksinkertaisesti mahtunut. Näyttää siltä että minun pitää kokata pari pannullista ruokaa, jos tahdon saada jotain kypsää säilöön, jotta ei tarvitse joka aterialla kokata. Pentele, mutta ruuanlaitossa on tekemistä.

Leave a Reply