Ja laskukäyrällä…

Paino: 75,0 kg

Painoni laskee. Miksi? Koska päivässäni ei ole aikaa syödä. Liikun liikaa ruokaan nähden tai jos en urheile olen tilanteissa jotka eivät mahdollista syömistä. Mietin kotiin pyöräillessäni tilanteen korjaamista. Arkeni näyttää muodostuneen kohtuuttoman kiireiseksi. Miten teen asioita älykkäämmin? Kasvatetaan kokkauskokoa – runsaasti. Kerralla pitää tehdä parin päivän 3-4 ateriaa. Ravintolisät, ne ahkerammin käyttöön. Tiputa tavoitetta, nyt se 78 kg sillä aikaa on kulunut ja tavoitteisiin ei olla päästy. Mobilisoidu paremmin. Tiedän missä olen useasti, esimerkiksi sali tai työpaikka – jätä tarvikkeita sinne, kaikkea ei tarvi kuskata mukana kuten nyt teen. Tee vähemmän? Tänään jätin treenit välin, jotta sain aikaa tavata vanhoja kavereita ja käydä leffassa.

Pentele miten työ haittaa harrastustoimintaa 🙂

3 comments

Leave a Reply