Kohti järeämpää

Paino: 76.0kg

Jännittää, pelottaa ja ihmetetyttää. Syön yhä hyvin proteiinipitoista ruokaa. Suurin ero aikaisemman ruokailun kanssa on päivittäinen 7,5dl maitojuomaa joka koostuu punaisesta maidosta, banaanista, mantelitahnasta ja proteiinijauhosta. Muuten syön samaa kamaa, joskin lausaselle on lisätty peruna tai kaksi enemmän syötävää. Kuntoilua on pykälän verran vähemmän, vain salitreeni 3 kertaa viikossa ja Krav Magaa niin paljon kun ehdin. Tämä muutos on aiheuttanut tuon painon nousun. Mihin se oikein menee? Vatsaan jossain määrin, mutta missä määrin oikeisiin paikkoihin? Salilla raudan määrä nousee joka kerta, joten jotain tapahtuu oikeinkin.

Odotan innolla ensi kuuta ja aamulenkkejä. Odotan kovasti tämän vaiheen ylipääsyä, jostain syystä tämä ei ole minun juttuni :). Tämä operaatio katsotaan kuitenkin loppuun, mikä on kuunloppu tai 80 kg.

2 comments

Leave a Reply