Viikonloppu ystävien kanssa.

Paino: ??.? kg

Viikonloppu meni vanhojen huittislaisten ystävien kanssa. Siihen kuului monenlaista allekirjoittaneen sähläystä, joista kerrottakoon muissa foorumeissa. Reissun ainut ongelma tämän hetken treeniohjelman mukaan oli *tadaa* syöminen. Sitä tuli tehtyä liian vähän ja liian harvoin. Käveltyä tuli runsaasti perjantaina ja lauantaina, mutta lauantaina tuli syötyä aika kevyesti, jos mutakakun syömistä voidaan koskaan sanoa kevyeksi.

Venyttely jäi pois perjantai- ja lauantai-illalta, mutta sunnuntai-iltaan saatiin salitreeni sekä venyttely ohjelman mukaisesti. Nyt vielä kun syön yötä vasten perjantain jämälohen ja spagettia on ruokailukin hieman sinnepäin. Tuskin tämä pahaa lommoa tekee operaatioon Iloiset kasvot ja jos vaikka tekeekin, vanhojen ystävien näkeminen oli sen arvoista.

Leave a Reply