Syömällä paino nousee

Paino: 75,5kg

On muuten yllättävän vastenmielistä tai pelottavaa alkaa syömään enemmän, kun viimeiset 9 kuukautta on koittanut laskea rasvaprosenttia. Pelko siitä että kaikki tehty työ katoaa on järjetön, etenkin kun tiedän että voin kuukauden trimmauksella saavuttaa joulun tilan mikä itsessään on jo arkeen riittävä, kohtuullinen, mutta ei se unelma.

Olen nyt lähes yhtä painava kuin 10 kuukautta sitten. Ero massan jakaumassa pitäisi olla merkittävä ja jossain tilanteissa näkyvä. Massa pitäisi muodostua enemmän lihaksista ja vähemmän rasvasta. Käyn mittauksissa vasta tämän massakuukauden lopuksi, milloin minun pitäisi painaa lähemmäksi 80 kiloa. Silloin olisin painavimmilläni ikinä, siitä sitten trimmataan rasvaa taas pois, niin että lopputulos on 10% tai alle :).

Runsas syöminen, kevyt treenaus ja painon sekä vatsan jatkuva tarkkailu. Näillä eteenpäin.

 

Leave a Reply