Syömisen uudet haasteet

Paino: 74.3 kg

Treeni A tehty maanantaina, torstaina luvassa treeni B. Treenit ovat lyhyitä ja ruokailu on runsasta, ajatus ollen massan kasvatus. Maanantai meni tämän suhteen puikkoihin, tuli syötyä hyvin, proteiinimaitojuomaa ja treenattua kohtuullisen vähän, mutta intensiivisesti. Tiistai, noh, 2 tunnin paini/lyöntisession jälkeen saan syödä kuin hevonen että pääsen tästä plussan puolelle. Aikomus on syödä vielä ennen kuin menen nukkumaan, hyvää proteiinimaitojuomaa tuli 0,75 litraa jo juotua.

Venyttely on jatkunut onnistuneesti. Nyt kun siihen alkaa olemaan rutiini kasassa pitää sitä alkaa tutkimaan miten venytellään tuloksellisesti lähtökohtana tutkimuksille tulee olemaan PNF stretching. Moisesta pari isompaa Magamies on puhunut. Se olkoon hyvä lähtökohta.

Loppuviikon tavoitteina on siis syödä lisää ja treenata vähemmän. Iloiset kasvot

Leave a Reply