Kunnon repsahdus

Paino: 75,4 kg

Viime torstai-iltana taas yhden 14 ja puolen tunnin mittaisen päivän jälkeen en vaan enää jaksanut. Viikon aikana en käynyt salilla kun priorisoin väärin ja tein töitä. Keskiviikkoaamuna ei enää ruokailu kulkenut, siitä sunnuntai iltaan söin silloin kun sattui, mitä sattui ja yllättävän vähän kun ei vaan napostellut syödä. Maanantaina otin mittaukset ja syömisen taas haltuun. Tämä tiistai meni jo selvästi paremmin. Alkuperäiset tavoitteet ovat nut mahdottomia. Pika-analyysi osoittaisi että arki on niin pirun tiukka ja raskas että sen muuttaminen on todella vaikeaa. Arjen aikaongelmien lisäksi syöminen ei selvästi ole minun juttu :). Pitää ehtiä käyttämään hieman aikaa kokkailun tutkimiseen taas ja etsiä uusi mielenkiintoinen ja helppo ruokalaji tehtäväksi. Sellainen mitä voin kantaa mukana paljon ja mitä on helppo tehdä massoittain. Ehkäpä viikonloppuna. Tekemislistalle tulee juokseminen ihan just. Kelit ovat upeat ja juoksujalkaa vipattaa. Nyt seuraavaksi aletaan vaan liikkumaan, kaikkea sekaisin hetken aikaa, tehdään kotikuntopiiriä, käydään salilla, lenkkeillään, Magailla ja katotaan mitä painolle, lihaksille sekä rasvalle käy. Lisääää kuntoilua, sillä elämä paranee 🙂

Leave a Reply