Se puuttuva 40 tuntia ja minitavoite

Paino: 74,6 kg

Viikonloppuna oli mahdollista pohtia miten eteenpäin. Olen muille sanonut heidän valittaessaan kiireitään, tehkää vähemmän. Nyt on aika ottaa omasta neuvosta vaari. Tutkittuani arkeani tarkemmin huomasin mistä pitää päästää irti. Viskeihin en ole koskenut hyvään toviin ja niiden seuraaminen hyytyi viime syksyn puolella, viimeiseen pariin kolmeen kuukauteen en ole asioita seurannut lainkaan. IT harrastus on toinen vahvasti laskukäyrällä oleva ja se on se josta nyt päästän irti. Ensin tulee Maga, sitten kuntoilu, sitten, jos aikaa jää, IT ihmettely. Ehkäpä projekti Insanity lykkäytyy vuodella, Nightmaressa on vielä suffelisti potkua.

Viikonlopun kuntoilu ei ollut mitään järisyttävää. Lenkki ei oikein kulkenut ja kuntoilutreeni oli vailla motivaatiota. Tein kuitenkin kaiken kuntoilun mitä ajattelin + kotityöt päälle. Venyttely on taas aloitettu, nyt se sitä aletaan viemään eteenpäin.

Minitavoitteena on laskea paino 72.x tasolle tällä viikolla. Lenkkeily on pääasiallinen työkaluni, sillä loppuviikosta edessä on isompi työjuttu, jonka vuoksi en pääse pariin Maga-treeniin.

Leave a Reply