Kohti normaalia, hitaasti ja varmasti

Paino: 73,7kg

LAN viikon jäljiltä paino oli noussut yli 2 kiloa, mutta nyt se on ollut tasaisesti laskevalla käyrällä. Yhä ollaan yli kilon päässä ennen laneja olleesta painosta, mutta toisaalta 73 kg on paino johon ollaan aikaisemminkin “päästy”. Pikkasen vielä juoksemista ja tuo vatsa on taas sillä tasolla kun se oli aikaisemmin. Viikonlopun kuntoiluihin tulee kuulumaan vaimon kanssa sparraamista (salilla), lumien lykkimistä ja pistetään siihen kaiken päälle vielä pieni lenkki.

Minulla on tällä hetkellä hieman prioriteeteissa hukkateillä. Uusi rooli töissä on kiinnostava ja vie virtaa hyvin paljon. Saloon ramppaaminen vie virtaa ja kuukaudesta on kadonnut 40 tuntia – yhden työviikon verran, pelkkään työmatkustamiseen. Ajattelin palata lukemaan oman blogini lähtösivua ja alkumerkintöjä. Uskon sitä kautta löytäväni prioriteettini kuntoon taas.

Jotenkin pitäisi saada hävitettyä 40 tuntia tekemistä kuukaudesta, jotta pääsee takaisin siihen rentoon omaan meininkiin mikä oli ennen vuoden vaihdetta. Tähän muutoksen sopeutuminen tuntuu olevan hemmetisti vaikeampaa kuin alunperin luulin. Aina ennen asiat oli paremmin Iloiset kasvot.

Leave a Reply