Viikko sikaillen ja sen seuraamukset

Paino: 74,8 kg

Takana on nyt MökkiLAN 30. Se tarkoittaa viikkoa hyvin huonoja elämäntapoja. Minkälaisia seuraamuksia sillä on? Karmeita. Sanalla sanottuna karmeita. Vaivalla työstetty vatsa on kadonnut, tilalla on jotain yli puolen vuoden takaa. Tässä on melkein riittävästi syitä ryhtyä dramaattisiin elämänmuutoksiin kuten ryhtyä absolutistiksi. Olen tänään tiistaina aloittanut treenauksen ottamalla yhden kevyen Magatreenin. Huomenna menen punttisalille katsomaan minkälainen suoritus irtoaa siellä. Mietin vielä lenkin tai sparritreenin ottamista keskiviikko-iltaan, mutta torstain treenien suunnittelu ja harppukonsertti saattavat toimia esteenä urheiluharjoitteille.

Paino on ollut koko ajan laskevalla käyrällä, viikon aikaan saamat tuhot ovat väliaikaisia, jos toimin oikein. Niinpä palaan takaisin arjen rutiineihin ja ruokavaliooni, se tarkoittaa myös sitä että perjantaina on mässyttelypäivä. Sen väliin jättämisellä olisi todennäköisesti seuraamuksia seuraavalla viikolla. Tavoite on olla parin viikon päästä samassa tai paremmassa kunnossa kuin olin ennen laneja. Sen jälkeen alkaa vakava treenaus puntin suhteen.

Leave a Reply