Ei minun päiväni

Paino: 74.9 kg

Aloitetaas painosta, tein kotitöitä urakalla sunnuntaina, kävin lenkillä. Maanantaina kävin lenkillä ja kuntoilin. Paino ? Noussut sunnuntaista. Syön varmaan väärin tai jotain Smile.

T’änään päivällä en ehtinyt salille, koska priorisoin väärin töitä Winking smile. Illalla vedin treenejä 3 tuntia ja eri treenien aikana kävin vetämässä useamman ottelun, koska treenaajia oli epätasaparit. Viimeisissä treeneissä ekassa ottelussa, omasta virheetä johtuen kunnon osuma vasempaan polveen. Kylmäpussia ja koholle, ei enää otteluja. Nyt jalka on sisäpuolelta hieman turvonnut. GGGNNHhhh.

Ajattelin huomenna mennä lenkille ja ottelutreeneihin. Katsotaan jääkö se haaveeksi. Tänään tuo vamma vaikuttaa vielä pieneltä, hieman jäykkyyttä ja tuskaa, mutta jalka toimii normaalisti. Huomenaamulla se on jäykempi, mutta katsotaan kuinka paljon se vetreytyy päivän aikana. Hinku olisi hirveä lenkille.

Loppu viikko tulee olemaan mielenkiintoinen, sillä olen Espoossa workshopissa koko torstain ja ainakin puolet perjantaista. Ajattelin torstai-iltana käydä tutustumassa hotellin saliin ja pitää miettiä tarkkaan mitä päivällä/illalla syö tai miten tuosta päivästä ylipäätään selviää ruokailumielessä.

Leave a Reply