Pakko nukkua

 Paino: 71,9 kg

Aikaisemmin totesin että urheilua ei voi jättää väliin, sillä se toimii stressin poistajana. Torstaina päätin jättää treenit väliin. Jätin ihan kaiken, päivän salikeikan ja illan Magatreenit. Miksi? Olen koko viikon nukkunut huonosti ja univelka alkoi olla mahdoton. Nukuin torstai-perjantai yönä 11,5 tuntia. Olo perjantaina oli hyvin levännyt. Pakettini on myös hyvin hajalla. Ruokailu on maanantaista saakka rönsyillyt, blogaus jäi väliin ja nyt lopulta treenaus jäi pois. Luvassa on viikon loma Lapissa MökkiLAN 30 merkeissä. Sieltä palattuani otan urheilun taas ykksöprioriteetiksi. Pitää pitää silmät tavoitteessa ja tavoitteena on lihasmassan kasvatus – tällä menolla sekään ei onnistu.

LAN:t on oma painajaisensa kuntoilun ja syömisen suhteen, mutta nyt on luvassa viikko moista. Blogaan viikon aikana normaalisti, mutta ilman painomittauksia.

En ehtinyt suunnitella laneista selvitymistä, joten lonkalta vedetään…

3 comments

Nyt sitä focusia! En tiiä mitä edellinen kaveri on vetänyt jos meinaa, että teet kahvakuulaa laneilla! Tiedän kyllä mitä ite oon vetäny kun sanon, että se on bulkki kun kannattaa ja kesään mennessä voi sitten kiristellä! Jos kiinnostaa siis!
Niin oonki ryypänny mitä sitte!

Leave a Reply