Sunnuntai-illan analyysi :)

Paino: 73.3 kg

Viikonloppu parhaassa herra seurassa takana. Paino on käytännössä sama kuin viikko sitten. Tänä viikonloppuna on tullut syötyä hyvin, nukuttua ja tehtyä ensi viikon LAN-reissuun valmisteluja. Siitä on tulossa eeppinen! Ihan kohta minun on pakko uhrata ajatus tai kaksi sille miten tulen hoitamaan urheilun tuona aikana tai kompensoimaan sen puutteen.

Uni ja ruokailu lataavat minua selvästi, joten arkeen pitää saada kumpaakin lisää. Ensi viikolla en vedä Krav Maga treenejä, joten käyn vain yksissä treeneissä per ilta tiistai-perjantai akselilla sekä kahdesti salilla, tiistaina ja torstaina. Maanantaina en urheile, se käyköön vielä lepopäivästä. Maksimissaan käyn lenkillä illalla, sikäli Espoo päivän jälkeen on ruutia.

Kiitos rautavinkeistä kaikille niitä antaneilleIloiset kasvot.

Leave a Reply