Liian raskas arki?

Paino: 71.9 kg
Kokonaismitta: 243cm

Arki on niin raskas että torstai-perjantai yö on pakko olla tunnin pari pidempi kuin muut yöt ja perjantaina miehessä ei vain ole yhtä paljon ruutia kuin muina päivinä. Viikonloppu menee nukkuen myöhään ja paljon. Aika raskasta laivaa ohjataan tällä hetkellä. Kun katsotaan koska alkaa ruokailuvalokuvaaminen loppumaan ja koska blogaaminen yskii huomaamme että torstai-perjantai sektorilla miehestä vain loppuu mehu kesken. Pyrin pitämään ruokailun ja liikkumisen korkealla prioriteeteissa. Liikunta laskee stressitasoa ja auttaa sietämään stressiä paremmin, joten liikunnasta ei voi leikata pois ja kun tavoitteena on saavuttaa lihasmassa syömisestäkään ei voi leikata pois, joten jäljelle jää stressistä poisleikkaaminen mikä tarkoittaa sitä että ratkaisu pitää löytää töiden keventämisestä. Työelämä ovat merkittävä osa elämää, niin ajallisesti kuin henkisesti, ja sitä myöten se vaikuttaa kovasti kehon ja mielen toimintaan.

Paino? Nyt en ymmärrä ollenkaan Iloiset kasvot, selkeästi en ehdi syömään riittävästi tai stressi polttaa jotain pois vauhdilla. Sali? Tulokset ovat nousevalla käyrällä, joskin mittaustuloksia on liian vähän saadaksemme kunnon trendiä laskettua. Peili & mittanauha kertoo että oikeaan suuntaan mennään, sitten vielä kun koko paketti kestäisi läpi tämän toimenkuvan muutoksen, niin kaikki olisi hyvin.

Leave a Reply