Hups ja paino nousussa

Paino: 73,2 kg

Perjantain blogaus jäi pois ja torstai – lauantai ruokailu oli hieman ontuvaa. Nyt sunnuntaina ruokailu on kunnossa ja blogaus jatkuu taas. Yskäisyt ruokailussa ja blogaamisessa johtuu tuosta muuttuneesta työelämästä, joka rikkoo kehittämääni rutiinia ja kun tapahtuu jotain kriittistä töissä koko muu elämä on pois radaltaan hetken. Tee vähemmän – sitä koitan hokea itselleni.

Painoni on kääntynyt nousevalle trendille ja olen piiiitkästä aikaa yli 73 kilon. Peili- sekä mittanauha-arvio näyttää kuitenkin OK:lta. Olisiko mahdollista että puntisali + ruokailu kantaa hedelmää ja lihasmassaa rakentuu? Toivon niin! Selvittääkseni tämän jatkan tällä radalla ja katson minne paino menee. Nyt lakkaan toivomasta pientä lukua vaan toivon lukua joka ei kauheasti heitä edellisestä – ylös tai alas. 

Edessä on tilapäisesti suurin ja pisin arkirutiinien muutos, MökkiLAN 30. En ole vielä alkanut kunnolla miettimään miten selviän tuosta viikon mittaisesta koettelemuksesta. Pitää alkaa suunnittelemaan, pitää alkaa tekemään, mutta vain vähän silloin tällöin etten taas lisää tekemistä jo täyteen päivääni.

Ensi viikko alkaa kivalla 30 minuutin juoksulenkillä.

Leave a Reply