Ensimmäinen “täyspitkä” päivä takana

Paino: 71.9 kg

Viikonlopun rauhoittumisesta seurasi aikataulun keveneminen ja tekemisten yksinkertaistaminen. Se ei kuitenkaan tarkoita helpolla pääsyä. Päivät, jolloin vedän treenejä on 14-15 tuntia pitkiä kotiovesta kotiovelle kun mitataan. Miten ruokailu? “helposti”. Maanantaina valmistin 200 grammaa kanaa ja 100 grammaa wokkivihanneksia. Tiistaiaamuna paistoin toiset 200 grammaa kanaa ja Krista heitti sekaan kivasti rehuja. Lopputulos oli lounaslaatikko täynnä syötävää. Kyseinen lounaslaatikko osoittautui juuri oikean kokoiseksi annokseksi ruokaa. Illan treenien aikana meni vielä yksi energiapatukka nassuun ja illalla kotona sitten pieni iltapala. Päivällä kävin salilla, jotta saan tähän viikkoon pari salipäivää. Onneksi treenien vetäminen ei ole puoliksikaan niin raskasta kuin (minun Silmänisku ) treeneihin osallistuminen. Silti olen tässä vaiheessa aivan valmis nukkumaan. Korjaan tätä pitkää päivää lisäämällä iltapäivään vielä proteniinivanukasta, mikä muuten tarvii tilata nyt nyt. Se osoittautui hitiksi tässä taloudessa.

Unelmoin huomenna töiden jälkeen käyväni lenkillä ennen illan ohjelmaa.

Leave a Reply