Viime viikon purkaminen ja valmistautuminen uuteen viikkoon

Paino: 72.5 kg

Olen nyt sunnuntain verran ehtinyt ihmettelemään viime viikkoa ja mitä kaikkea siinä hajosi käsiin. Yksinkertaistus on se juttu millä mennään. Työpäiviin pitää upottaa treenausta. Urheilu on ainut mikä tasoittaa tuon stressin mitä uuden työn opettelu aiheuttaa. Nyt lähden siitä että joka iltaan kuuluu vain yksi asia, ollen se sitten Krav Maga treenit tai tietokoneen korjaus. Yksi suunniteltu asia maksimissaan, ei enempää missään nimessä. Seuraavaa päivää pitää valmistella edeltävänä iltana hyvin, erityisesti ruuanlaittoa. Kaikki tämä “syö” sitä aikaa tehdä eri asioita illan aikana. Pidän tiukasti kiinni tästä blogauksesta sillä se pitää minut kiinni treeneissä.

Siirryin käyttämään N9 ja sitä myöten menetin täydellisen seuratantyökalun Wellness Diaryn. En ole vielä löytänyt mitään vastaavaa Meegoalustalle. Etsin aina aika ajoin, mutta en ole kovin toiveikas. Koitan elää ilman tuota seurantaa. Suurin menetys on kivat käppyrät joita se ohjelma loi automaattisesti Iloiset kasvot.

Leave a Reply