Viikko kuvausta takana

Paino: 72.5 kg

Nyt on takana viikko syömisen kuvausta. Se menee oikein mukavasti, olen täysin unohtanut kuvata vain kerran tai kahdesti. Pari kolme kertaa on tullut kuvattua jälkeen syömisen tai syömisen alkamisen jälkeen. Mielestäni aika mielenkiintoista materiaalia. Huijauspäivänä (perjantai) tuli selvästi syötyä liian vähän. Kuvia tuli otettua 30-40 välillä viikon aikana, se tarkoittaa että syön päivässä 4-6 kertaa, mikä mielestäni kuulostaa OK määrältä. Eiliset treenit Kristan kanssa kenkäisi nälän kunnolla ylös ja sen seurauksena tuli syötyä “kunnolla”, eli kahdet “lihalautaset”. Koska kokkailuni on yksinkertaista jaksan tehdä ja syödä sitä päivästä toiseen. Pidän ruuastani melkoisesti, mikä sinällään outo käänne. En ole koskaan ollut ruuan perään sentin vertaa.

Urheilupuolella lauantain treenit aiheuttivat pienen paniikin. Treeneissä sykemittarin mukaan paloi 750 kcal, mikä on kiitettävä määrä verrattuna normaaliin energiankulutukseeni (1750 (arvioitu)). Tuon luvun nähtyäni vetäisin palautumisjuoman sekä lautasellisen ruokaa nassuun. Moisten treenien aikana palaa varmasti lihasta, on syytä syödä riittävästi jotta palautuminen rakentaisi takaisin sen minkä treenaamalla tuhosin Iloiset kasvot. Nyt on treenimotivaatio korkealla uudesta toimenkuvasta huolimatta, koitan pitää linjaa yllä ja käyttää treeniä työrasituksen purkajana. Vielä pitäisi saada tuo venyttely upotettua paremmin mukaan harjoitteluun.

Leave a Reply