Wellness diaryn tuloksia viikon ajalta

Paino: 71,9 kg
Kokonaismitta: 246 cm
 
Olen viikon verran käyttänyt kännykässäni ohjelmaa Wellness diary. Ohjelmassa on askelmittari. Luonnollisesti se ei ole tarkin mahdollinen, mutta antaa osviittaa. Kun minulla on normaali konttoripäivä, kävelen noin 3500 – 4000 askelta. Kun minulla on etäpäivä JA iskee tuotanto-ongelma päälle tippuu astutut askeleet kymmenesosaan, 350 – 400 askeleeseen. IT työntekijä istuu kuin liimattu työasemansa äärellä kunnes ongelma on ratkaistu. Kiire näkyy lähinnä sormien viuhkeessa, puhelujen määrässä ja hartioiden kireydessä, se ei näy jalkojen liikkeessä. Moisen stressaavan päivän jälkeen sitä haluaa vain rentoutua ja olla, joten päivän kokonaisaskeleet jää todella pieneksi. Tuollaisen työpäivän jälkeen pitää kiinnittää erityistä huomiota siihen että menee salille tai lenkille. Pääasia että tekee jotan urheilullista jotta keho kestää työpäivän aikana kärsittyä liikkumattomuutta.
Wellness diary kertoo myös että viikon urheilut on polttanut noin 3000 kcalia energiaa. Se on ihan kohtuullinen määrä kun huomio että Krav Maga ei ole vielä alkanut. Paino on tasaisessa pienessä laskukäyrässä kuten se oli projektin alkuvaiheessa. Hyvältä näyttää! 🙂

Leave a Reply