Käytännön testejä.

Paino: 72.4 kg

Toistaiseksi raportointini tuntuu toimivan hyvin. Paino pitää ja treeniä on sopivasti. Koitan tällä hetkellä sopeutua uuteen arkeeni. Uusi arki pitää sisällään lyhyet aamulenkit, joka toinen aamu ainakin, sekä punttisalin, kerran kaksi viikossa,  työpaikalla. Tänään tuli testattu onko aamulenkki ja ajoissa kimppakyydin noutopisteellä oleminen mahdollista – on. Pitää vain valmistella edellisenä iltana riittävän paljon. Salon punttisali onkin tullut jo kerran testattua, joten sen puolesta ei tullut uutta. Seuraava taklattava asia on ruokailu kun alkaa Krav Maga treenit. Käytännössä minun on pakko mennä suoraan töistä treeneihin, mitkä vetämistapauksessa kestävät aina noin 21:00 saakka. Töiden jälkeen / ennen treenejä on ehdittävä syömään jotain energiarikasta ruokaa aterian verran. Toistaiseksi ajatuksiini on seikkaillut keinotekoiset ravintolisät, joilla ei saa korvata ateriaa Iloiset kasvot.  Valmiseineet eivät edes käyneet mielessä, ehkä lopullinen ratkaisu™ löytyy edellisen illan valmisteluista ja ruuan lämmittämisestä. Jotenkin tämä ongelma pitää ratkaista.

Leave a Reply