Uusi vuosi, uudet jekut

Paino: 72,4 kg

Olen viimeiset pari päivää ihmetellyt, miten alan seuraamaan(jakamaan) tekemisiäni tehokkaammin / paremmin. Hyödynnän kirjan ideoita valvonnasta, katsotaan kuinka se onnistuu Iloiset kasvot. Yksi ehdotettu asia on ottaa kuva kaikesta mitä syö, näin ollen ei kehtaa syödä jotain sipsipussia turhan usein, koska silloin siitä olisi liikaa kuvia. Hullu idea, joten testataan tätä. Käytän tähän Evernotea ja N8a. Paljon helpommaksi en hommaa voi saada. Kirjoitan ylös myös vaihtelevalla tarkkuudella mitä syön. Katsotaan kuinka tämä onnistuu. Iloiset kasvotLopputulos on nähtävissä täällä: syöminen

 

Treenaaminen, sitä varten käytän Sport trackeria. Valitettavasti Magatreenit ovat sellaiset joita en saa tallennettua, sillä sykemittaria ei voi pitää kontaktien vuoksi paidan alla, ehkä… Pitää tutkia ennen kuin hylkää idean. Iloiset kasvot Sports trackerin tulokset näkyvät tuossa vasemmalla.

Lisään nuo linkit pääsivulle, mutta en kylvä niitä blogimerkintöjen mukana. Kaiken tämän lisäksi kasaan datan itselleni kauniisiin käppyröihin Wellness Diaryyn . Olen käyttänyt softaa aikanaan hyvän tovin, mutta jossain kohtaa vain lakkasin käyttämästä. Mittaaminen on kivaa? – Kyllä! Tavoite on mitata/kuvata/merkitä joka päivä seuraavan viikon. Toisena maalina, edellisen tavoitteen saavutus viimeksi meni 5 viikkoa saada 2 kiloa painoa pois. Otamme saman tavoitteen uudelleen. 5 viikkoa 2 kiloa.

 

Lupaukseni mukaisesti  ensimmäinen viskipullo menee Jarkolle.

Leave a Reply