Ruokailu on ongelma

Paino: 72.0 kg

Tänään oli ensimmäinen päivä jolloin yhdistyi Salo työpäivä sekä illan Krav Maga treenit. Vaikka olin kuskina teki tiukkaa ehti klo 18.30 alkaviin treeneihin. Tuo on korjattavissa vain menemällä suoraan töistä treeneihin. Se taasen aiheuttaa ison ongelman ruokailun kanssa. Minun pitää kuskata ruokaa töihin, jotta voin syödä töissä ennen kuin menen treeneihin, mutta mitä ruokaa? Roiskeläpät yms. valmisruoka ei kelpaa. Onneksi tuleva torstai on etäpäivä, joten minulla on ensi tiistaihin saakka aikaa keksiä miten ratkaisen nämä ongelmat. Ruokailu on se mihin nyt pitää ruveta kiinnittämään extrahuomiota. Otan viikonlopun tehtäväksi keksiä mitä syödä töissä tiistaisin ja torstaisin.

Paino menee hyvään suuntaan, salilla tuntuu rauta liikkuvan paremmin, peukkufiiliksellä hyvin menee!

3 comments

Leave a Reply