Jouluaatto ja se kaikki ruoka edessä :)

Paino: 71.5 kg
Kokonaismitta: 248 cm

Keskiviikko aamun lenkki onnistui täydellisesti. Juoksin 45 minuuttia ja pidin kaikesta muusta paitsi startista Smile. Herääminen, nouseminen ja juokseminen ensimmäisen 10 minuutin sisään tuntuu niin raskaalta ettei tosi ole, mutta kun siitä pääsee yli päivä starttaa niin paljon paremmin. Torstaina ja perjantaina juoksut on jäänyt väliin, mutta torstai-iltana oli taas omaehtoiset salitreenit, kahvakuulaa ja säkkiä. Tänään on luvassa samaa lisää, Krista toimii kirittäjänä nyt viime metreillä, siitä hänelle iso kiitos.

Viikonloppuna on jouluaatto ja isot ruokapadat edessä. Miten tästä selvitään? Kuten aikaisemminkin, syödään kuten muutkin. Koitetaan vaan syödä tolkullinen määrä jouluruokaa ja välttää syömästä ihan mahdottomasti karkkeja – mikä on se kaikkein vaikein osuus Smile. Ilmassa on vähän treenaamiseen/lenkkeilyn meininkiä niin Kristalla kuin minullakin, joten saattaa olla että jouluaattona ja joulupäivänä kuntoillaan silti. Mikä ei ole ollenkaan huono asia Smile.

Torstai oli vuoden lyhin päivä, joten tästä eteenpäin aamuheräämiset vain helpottuvat. Tämän vuoden viimeiseen H-hetkeen on enää 5 päivää matkaa. Vuoden viimeinen mittaus on 28.12.2011 ja silloin pitäisi rasvaprosentin olla 10 tai alle, vielä voi treenata, vielä voi vaikuttaa Smile

Leave a Reply