Treenit liian myöhään :)

Paino: ??.?

Tiistaiaamu meni aika pitkälti nukkuessa. Olin maanantai-iltana yhdeksän jälkeen kuntoilemassa salilla. Hakkasin ja potkin säkkiä, juoksin ja heiluttelin kahvakuulaa. Olin kymmenen jälkeen kotona ja kotona vain join hieman vettä ja kuuntelin kirjaa kunnes nukutti. Tiistaiaamuna olin kuin nuijittu, kännyköiden annettiin soida kauan ja niitä säädettiin pari kertaa. Vasta palaverivaroitus klo 07.45 sai revittyä kummatkin sängystä ylös. Aamiainen syötiin hätäisesti koneen ääressä palaveeraten. Illan kuntoilu oli joululahjojen metsästämistä. Tarkoitukseni oli mennä ostosten jälkeen salille, mutta ostoskierros alkoi ja loppui niin myöhään että olisin taas ollut yhdeksän jälkeen salilla. Päätin että tänään voisin syödä hieman illalla ja nukkua hyvin ettei aamulla ole nuijittu olo. Vastineeksi tästä treenittömästä illasta ajattelin keskiviikko aamuna repäistä ja mennä lenkille – vaikka vain lyhyelle, mutta lenkille kuitenkin. Nyt siirrän lenkkivarusteet ovelle odottamaan.

Leave a Reply