Salille treenaamaan

Paino: 72,6kg
 
Lauantaina oli Krav Maga seuramme pikkujoulut, joten kyseisen päivän ruokailut tai juomiset eivät oikein sopineet ruokavaliooni :). Joulu ylipäätään on hankala aika lopputrimmausta ajatellen. Vihreät kuulat ovat todella hyviä ja niitä on tullut ostettua yksi laatikko, Krista osti toisen kun vanha loppui. Niitä tulee napsittua tasaisesti silloin tällöin, mikä itsessään lisää makean nälkää ja tuottaa tässä vaiheessa turhaa energiaa :). Pikku jouluissa tuli oltua sen verta maltillisesti että tänään sunnuntaina pystyin ongelmitta menemään salille treenaamaan omassa rauhassa. 45 minuutin ajan hakkasin ja potkin säkkiä, tein kahvakuulatreeniä ja pienen vatsalihastreenin bodyrock.tv:n ohjeiden avulla. Olo oli niin hyvä tuon session jälkeen että suunnittelen käyväni ensi viikolla enemmänkin salilla hakkaamassa säkkiä. Se saa myös toimia loppukirinä rasvanpoltossa :).

Leave a Reply