Täysin kunnossa taas!

Paino: 71,9 kg
kokonaismitta: 248 cm
 
Torstaina päätin jo ennen treenien vetoa jääväni salille treenien jälkeen kuntoilemaan hieman kahvakuulilla. Vedin rauhalliset treenit, ajatuksella vaihtoehtoja lyömiselle :). Krav Magassa ongelmat ratkaistaan nopeasti ja tehokkaasti, mikä usein tarkoittaa lyömistä tai potkimista. Moiset ratkaisut ei käy, jos vaikkapa joku ottaa kiinni leikillään tai tilanne ei oikeasti ole vakava. Niinpä harjoittelimme lukkoja ja maahanvientejä, kevyempiä ratkaisuja. Nyt ainakin harjoittelijat tietävät että vaihtoehtoinen ratkaisu löytyy, vaikka se ei tulisi automaattisesti muistista :).
Treenien jälkeen jäin salille hetkeksi heiluttamaan kahvakuulaa. Treenissä oli kiukkua, mutta ei kestoa eikä laajuutta. Näin perjantaiaamuna voin sanoa, että treeni olisi saanut olla rankempi – mitään paikkaa ei särje. Toisaalta oli hyvä etten kuluttanut itseäni loppuun tuossa kahvakuulatreenissä. Matkalla kotiin pyöräni etukumi puhkesi suurinpiirtein yliopiston kohdalla. Niinpä talutin pyörän keskustaan, lähelle käyttämääni pyöräkorjaamoa ja juoksin treenireppu selässä kotiin, kyseessä oli kuitenkin vain puolen tunnin operaatio. Oli todella upeaa huomata pikku varpaan kivun puute. Nyt voin taas juosta!
Lauantaina on luvassa aamulla kuntoilua “Kristan” salilla ja sen jälkeen lähdetään joululahjoja ostamaan! Tänään voisin taas treenien vedon jälkeen kuntoilla kuulan kanssa.

Leave a Reply