Firman punttisali, upea löytö :)

Paino: 72.6 kg
Kokonaismitta: 248 cm

Keskiviikkona tuli käytyä firman punttisalilla ja löydettyä hyvä treenausraivo. Oi sitä ihanaa tunnetta kun lihaksia särkee seuraavana aamuna. Sitä tietää elävänsä ja tietää että tuli treenattua hyvin :). Se kipu on erilaista ja mukavaa verrattuna vaikkapa murtuneen varpaan aiheuttamiin tuskiin. 🙂 Otin tälle perjantaille tavoitteeksi käydä firman salilla täällä Espoossa. Valitettavasti mielenkiintoiset työkeskustelut venyivät ja pitivät minua kiireisenä aina kuuteen saakka illalla ja keskustelujen päätyttyä oli jo kiire ystäviä tapaamaan. Salitreenit siis jäivät perjantailta väliin.

Koko viikonloppu on Krav Maga ohjaajakoulutusta, joten se toivottavasti kompensoi tuota väliin jäänyttä treeniä. Toisaalta lisätreeni olisi tarpeen tässä vaiheessa. Loppukiriä tarvitaan!

Leave a Reply