Improvisoitua kuntopiiriä

Paino: ??.? kg
 
Viikonloppu meni Krav Maga ohjaajakoulutuksessa. Koulutus ei itsessään ole fyysisesti kovin raskasta, tarkoitus on hienosäätää tekniikoita ja oppia opettamaan tekniikoita. Näitä asioita on vaikea tai mahdoton tehdä jos harjoittelu on raskasta. Niinpä lauantai-iltana ajattelin käyttää hotellin kuntosalia. Valitettavasti sali oli mennyt kiinni ennen kuin edes pääsin hotellille. Kuntoilla halusin, joten hotellihuoneessa improvisoitiin. Työreppu+treenireppu toimi painoina, huoneessa edestakas juokseminen toimi, samoin tuolille nousu. Vatsat, punnerrukset, käsillä seisonta & punnerrus…. Kaikenkaikkiaan sain tehtyä kuntopiiriä puolisen tuntia. 
Sunnuntain treenit olivat rauhalliset myös, mutta iltaan ei tullut kuntoilua. Ajattelin maanantaina käydä treenisalilla hakkaamassa vaikka säkkiä, sitä kun en ole kertaakaan tehnyt.

Leave a Reply