Takaisin treenaamaan

Paino: 72.2kg

Treenaamisen aloittaminen taas on vaikeaa. Saadakseni itseni liikkeelle kirjoitin taululle kuntoliikesetin minkä sain vedettyä tänään. Koska en miettinyt sitä kovin tarkkaan, sitä ei ollut mahdollista tehdä niin kuin ajattelin. Haluaisin juosta ja varmaan kohta juoksenkin. Varvas ei näet tuota ongelmia arjessa kävelyssä enää, juokseminen saattaa olla eri asia. Avaintekijä tässä on kengän koko, kengän pitää olla riittävän iso. Korjaan, kengän pitää olla riittävän löysä Silmänisku. Vanhat lenkkitossut palvelevat tätä tarkoitusta hyvin. Huomenna voisi olla hetki tarkistaa Salon punttisali. Pyöräilyä tunti tai jotain muuta, mikä sitten kompensoidaan illalla töitä tekemällä.

Rentouttiko laniviikonloppu? Unohdin blogata sunnuntaina, sen verta se rentoutti Iloiset kasvot.

Leave a Reply