mielenkiintoista faktaa?

Paino:72,2kg
Kokonaismitta: 248cm

Onnistuin elämään 30 vuotta ilman yhtään murtumaa. Nyt viimeisen kolmen kuukauden aikana olen murtanut kaksi eri luuta. Kerran kylkiluun ja nyt kerran pikku varpaani. Viime MökkiLAN kierroksella mursin vasemman jalan pikku varpaan. Sain varmistuksen tästä tiistaina. SurullinenTämä murtunut varvas estää minua juoksemasta, mutta ei treenaamasta Krav Magaa. Mikä on sinällään siunaus.

Tämä viikko jääköön kirjoihin niin sanottuna väliviikkona, Magan lisäksi en tehnyt mitään muuta harjoittelua. En käynyt salilla, en aamulla juoksemassa tai pyöräilemässä, en tehnyt mitään urheilullista, jos Maga treenejä ei lasketa. Nyt on edessä MökkiLAN viikonloppu, se toivottavasti rentouttaa ja palauttaa miehen takaisin tilaan jossa treenaus on mahdollista. Ruokailusta voin ilokseni todeta että se on pitänyt, se onkin ainut asia mikä on pitänyt tällä viikolla. Vielä on 4 viikkoa aikaa päästä tulokseen tai napsahtaa jollekulle onnekkaalle.

Leave a Reply