Tulevaisuuden pohdintaa

Paino: 71,8 kg
 
Nyt on ilmassa yleistä motivaation puutetta. Pieni loma voisi olla paikallaan, vaan moista ei ole hetkeen tarjolla. Ehkäpä tuleva MökkiLAN viikonloppu lataa miestä riittävästi.
Uusi vuosi tuo uusia ongelmia. Vuoden vaihteen jälkeen etätyökäytännöt muuttuvat ja se tarkoittaa konttoripäiviä. Konttoripäivät taas ovat ongelmallisia syömisen suhteen. Itsekuria pitää korottaa, niin sanottu mättö pitää jättää väliin ja käydä sitten grillijonossa, jos muuten ei saa kunnolla lihaa. Grillijono maksaa pari euroa lisää, mutta rahaa suurempi ongelma muodostuu Magatreeneistä. Käytännön mittaukset osoittaa että treenipäivinä minun on pakko mennä töistä suoraan treeneihin, muuten en ehdi. Tämä tarkoittaa lisäaterian tuomista töihin, mikä pitää ehtiä syömään ennen työpäivän loppua… Keksin jo pari ateriavaihtoehtoa, mutta en silti ole suunnattoman tyytyväinen tulevasta järjestelystä. Ravintolisät tulee väistämättä mieleen.
Positiivisia asioita kun hakee niin Salosta löytyy punttisali, joten salille meneminen ei pitäisi olla ongelma, sen voi ympätä työpäivään. 

3 comments

Jaa että firma vaihtoon? Ei vielä, tuossa vuoden vaihteessa tapahtuu muutoksia toimenkuvassakin, joten katsotaan sen juttu ensin läpi 🙂

Leave a Reply