Loppukiri vauhdilla!

Paino: 71.9 kg
Kokonaismitta: 245

Tiistai paineisti minut aika hyvin taas. Keskiviikkoaamuna käytiin lenkillä. Se tarkoitti noin 30 minuutin juoksua, jonka jälkeen nilkutin kotiin. LAN:lla rusikoimani varvas on ilmeisen huonossa kunnossa. Ajattelin että se kyllä se siitä lämmetessään tokenee, mutta ei, ei toennut. Saatan kohta käydä jopa lääkäriltä kyselemässä jotain Smile. Varvas on yhä paksu ja hemmetin herkkä. Krav Maga treenejä se ei estä, outoa kyllä. Pitää vain varoa ettei kukaan tallo varvasta. Kun varvas vaikuttaa juoksemiseen noin kovasti siirryin pyöräilemään, torstaiaamuna pyöräilin hyvät 30 minuuttia. Pyöräily ei ole yhtä kokonaisvaltaista rasitusta kuin juokseminen, mutta saa kelvata. Perjantaina mies ei noussut ei sitten millään, puolen tunnin taistelun jälkeen kaaduin takaisin sänkyyn. Nyt iltapäivällä on tullut punnerrettua, pyöräiltyä ja sitten iltaan on vielä Maga treenit.

Koitan pitää treenauksen taas tolkun rajoissa, jos treenaan enemmän kuin syön menetän lihasta, jos en syö riittävästi kasvatan rasvaa. Riittävästi syöminen on ongelma kun treenaa paljon ja kun on muutakin elämää. Tasapaino syömisen ja liikkumisen välillä on se taikajuttu tässä, se kai pitäisi olla ilmiselvää Open-mouthed smile. Pitäisi kai syödä vielä jotain ennen treenejä….

Leave a Reply