Toinen välimittaus, OUCH!

Kävi pahemmin kuin pelkäsin. Paino oli tippunut, mutta kaikki mitä oli lähtenyt oli lähtenyt lihaksista ja rasvaa oli tullut takaisin. Tässä taulukko kaikista kolmesta mittauksesta, vanhin on oikealla ja uusin on vasemmalla.

15.11.2011 tilanne on seuraava
Paino: 71.7 kg
Kokonaismitta:247 cm
BMI: 23.7
Rasvaprosentti: 12.5
Lihasmassa: 35.8 kg
Rasvamassa: 9.0 kg

05.10.2011 tilanne oli seuraava:
Paino: 72.7 kg
Kokonaismitta: 249 cm
BMI: 24.0
Rasvaprosentti: 11.6
Lihasmassa: 36.7 kg
Rasvamassa: 8.4 kg

19.08.2011 lähtötilanne oli seuraava:
Paino: 74.3 kg
Kokonaismitta: 252 cm
BMI: 24.5
Rasvaprosentti: 14.5
Lihasmassa: 36.3 kg
Rasvamassa: 10.8 kg

OUCH OUCH OUCH.

Viimeisen parin kolmen viikon ajan kaikki on mennyt mönkään ja se näkyy. Ruokakuri on laskenut, syön harvemmin, vähemmän, olen välillä nälkäinen enkä välitä. Pitkät aerobiset harjoitteet on jäänyt väliin (lenkkeily). Näen suurimpana ongelmana ruokailun, olen löysäillyt sen kanssa ja se näkyy. Kuntoilu on vähentänyt lihasmassaa kun ei ole ollut energiaa mistä ottaa ja keho on alkanut taas säästelemään rasvan kanssa.

Nyt alkaa viimeinen 6 viikon sprintti. Rasvaprosenttia pitää joka viikko saada hilattua alaspäin, vähentämällä rasvaa ja kasvattamalla lihasta. Miten teen tämän? Syön enemmän, juon vettä kun tekee mieli napostella, lenkit, pikku kuntoilut (pitkin päivää punnerruksia, vatsoja, yms) ja kahvakuula.

Ja BMI? Se ei muuten kerro hevonhumppaa. Se on ainut arvo joka parani!

Ei tämä niin helppoa ollutkaan :-I.

7 comments

Voin kertoa tästä palloilusta ruokailuaikojen sun muun turhan paskan kanssa. Itelläki ylivoimasesti isoin jarruttaja kehityksessä on heittelevät ruokailuajat ja annoskoot. +aamupalan syönnin ikuinen vaikeus. Tsemii!

“Ei tämä niin helppoa ollutkaan :-I.” eikai sen helppoa pitänyt ollakkaan? 🙂
tsemppiä kyllä se onnistuu, ainahan vähän takapakkia tulee jossain vaiheessa mutta siitähän saa uutta motivaatiota.

Ei, ei sen kai pitänyt olla. Jos tämä olisi helppoa, kaikki tekisi näin :). Se vaan tuntui alkuun niin helpolta 😀

No niin!

Joko otat minusta mallia, niin saat tulokset kuntoon. =)

Mun lähtötilannehan oli:

Paino: 70.1 kg
Rasvaprosentti: 7.4
Lihasmassa: 36.7 kg
Rasvamassa: 5.2 kg

Miten tähän on päästy? Noh, yksinkertainen kaava, joka ei petä koskaan. Syö Hesburgerissa mega-ateria 1 €:n lisällä joka päivä ja nauti runsaasti aterian kanssa cokista. Illalla pitää muistaa tankata reilusti olutta ja viikonloppuisin nämä arkiset ateriat ja juomat vähintään kaksinkertaistetaan.

Allekirjoittaneen virallinen kisa-ateria maraton -matkoilla on edelleen: ruisfileateria ilman majoneesia, miniporkkanat ja lähdevesi.

Turha karppaus siis pois ja ruokaa naamaan, niin tulokset paranee. :DD Olen puhunut Hesburger -ruoan puolesta jo kohta kymmenen vuotta ja en suotta. Tulokset puhuvat puolestaan! ;D

Sun tulokset on hyvä maali mulle 🙂
Mä vaan en ehdi juoksemaan ja kuntoilemaan ihan samalla tahdilla kuin sä eikä mulla ole tuota ikäetuakaan. Nyt pitää katsoa vähän mitä syö 🙂

Lisaa rotskua poika! Pidat kaapin taunna raejuustoa ja herapirtelojauhoa ja vedat ssatsin aina kun edes etaisesti nalattaa.

Leave a Reply