Valvoja on takaisin

Paino: 72.3kg

Ehkäpä painoni voidaan selittää sillä mitä valvoja kertoi. Minä lipsun ruokavaliostani. Saatan syödä palan hedelmää aamulla tai palan suklaata illalla. Määriä, joita henkilökohtaisesti pidän täysin merkityksettöminä (mitä yksi suklaapala painaa? 5g?). Olen kuitenkin tiedostanut saman, kurini ei ole 100%, mutta kuten olen useasti sanonut tarkoitukseni on tehdä pysyvä muutos ja se tarkoittaa että ruokavaliota ei seurata pilkun tarkasti. Odotan mielenkiinnolla tiistaita, kertooko se minulle että lipsun liikaa vai kertooko se minulle että tämän verta on varaa/tilaa ruokavaliossa ja liikunnassa. Tästä lipsumisesta, sekä painon stabiloitumisesta johtuu se että pelkään etten ole alta 10% rasvaa. Pelkään etten ole mennyt yhtään alaspäin, päinvastoin hieman ylöspäin.

Punnerruksista voidaan mainita sen verta että pääsin 77 peräkkäistä punnerrusta. Laitoin pihvin pannulle, tein yleisliikettä kunnes pulssi nousi. Sen jälkeen odotin että hengitys tasasi, tarkistin pihvin ja aloin punnertamaan. 77 meni, 70 meni täysin putkeen, sen jälkeen piti levätä muutama sekunti punnerrusasennon yläasennossa kunnes pystyin jatkamaan 77 saakka. Tämä tarkoittaa sitä että ensi viikolla toistetaan viikko 6. Aloitan myös vatsalihasten treenauksen ensi viikolla ja – tietenkin – jatkan hyvin alkanutta aamulenkkeilyä Silmänisku.

2 comments

Mikä vauhti sulla on lenkeillä? Mä olen nyt tahkonnut samaa 3.6km 19-24min tahdilla kun polvi ei kestä pidempiä / nopeampia lenkkejä.

Mä menen jotain vähän alta kymmentä kilometriä tunnissa. Aika rennosti, herätys on kuitenkin se pointti tuohon aikaan aamusta 🙂

Leave a Reply