Viikko sinkkuna ohi

Paino: 71.7 kg
Kokonaismitta: 247 cm

Lisäsin juoksun takaisin aamutoimiin. Miten se onnistui? Vaihtelevasti. Maanantai – 30 min juoksu, tiistai 15 min juoksu, keskiviikko – , torstai – 10 min kävely, perjantai 30 min juoksu. Keskiviikon hyppypäivää ei olisi tapahtunut jos rakas vaimoni olisi ollut kotona. Kahdesta syystä: 1) kovempi kynnys jättää tekemättä kun joku näkee sen samantein. 2) sikäli olisin meinannut jättää lenkin, välistä hän olisi patistanut minut ulos. Lopputulos on se mitä se on, tästä voidaan parantaa ensi viikolla. Iloiset kasvot

100 punnerruksen ohjelma on päästy loppuun. Viimeisellä kerralla sain rutistettu 262 punnerrusta 13 min 32 sekuntiin. Sunnuntaina punnerretaan ja lasketaan. 80 olen tyytyväinen, jos ylitän sen alan työstämään leukoja ja vatsoja, jos en ylitä palataan takaisin suorittamaan viikkoa 6 uudestaan ja uudestaan kunnes ylitän.

Ensi viikolla on luvassa kolmas rasvaprosentin mittaus. Toivon niin kovasti että olen alta kympissä, pelkään että en ole.

3 comments

Leuanveto on muuten tosi hyvää treeniä kans, ite ostin lidlistä 9.90e tangon just ja meinasin alkaa sen kanssa tuhertaan kohan saan itteni taas kuntoon.

Leave a Reply