Ratkaisuja, ratkaisuja

Paino: 72.3 kg

Keskustelin tänään kaverin kanssa tästä treenauksestani. Hän esitti huomion, että minun pitäisi treenata kuin kehonrakentaja. Punttisaliohjelma sisään, pitkäkestoiset kamat ulos. Olen itse pohtinut tätä samaa linjaa myös. Menetin näet lihasmassaa enemmän kuin loin rasvaa. Lihasmassamenetys ja pieni rasvan kasvatus aiheutti sen että rasvaprosenttini nousi melkoisesti. Kasvattamalla lihasmassaa (mikä ei ole mitenkään helppo homma) ja lievästi menettämällä rasvaa saan vastaavan dramaattisen eron aikaan rasvaprosentissa. Otan tuon punttisalin 10-korttini käyttöön ja käyn salilla hieman rankomassa rautaa tai sitten itseäni, ensi viikosta alkaen. Maltillisesti!

Makean syöminen on heikkouteni. Sen kun saisi korjattua, saisi korjattua ruokailusta paljon. Puhuin tästä Kristalle eräänä iltana. Hän kertoi juuri lukeneensa proteiinivanukkaasta ja miettineensä että kuka hullu moista tuotetta ostaisi. Kuultuani että kyseinen proteiinivanukas on 82 % proteiinia halusin tietää siitä lisää. Noin 30 minuuttia myöhemmin olin tilannut tuon tuotteen. Olen nyt kahdesti napostellut proteiinivanukasta ja olen hyvin varma että olen löytänyt ratkaisun makean nälkääni Iloiset kasvot.

Tästä eteenpäin siis punttisalia maltillisesti, pari kertaa viikossa ja proteiini vanukasta jälkiruuaksi, välipalaksi ja makean nälkään.

5 comments

itse suosin kahvakuulaa punttisalin sijastam, nopea, monipuolinen ja tehokas. Ei ole oikein aikaa salille säännöllisesti mutta kuulalle on aina aikaa, se 30-40min treeni on nopea tehdä vaikka aamulla.

Kahvakuula ei välttämättä ole se paras tapa lihasmassan kasvattamiseen, yleiskuntoon ja keskivartalon lihasten rakentamiseen se on mun mielestä huippuhyvä. Lihasmassan kasvattamiseen sali ja iso painava rauta on mielestäni parempi 🙂

No joo tietty sali on parempi mutta mutta kun ne on niin kaukana ja sit tulee aina se ehtimis ongelma. Iso kahvakuula kyllä toimii ihan lihasmassan kasvattajankin. 16kg malli aloituspainoksi ja sit hankki isompia sitä mukaa kun tarvii.

Leave a Reply