Onnistuuko sittenkään?

Paino: 72.6 kg
Kokonaismitta 247

Nyt aletaan olemaan siinä vaiheessa 6 viikon mittaussykliä että alkaa epäilys hiipiä narutoppiin (ref. Aamupojat) Winking smile. Viimeisen kolmen viikon perjantain painomittaukset on nousevalla käyrällä, 70,8 –> 71,5 –> 72,6. Fiilis ei ole ihan niin hyvä kuin soisi toivoa. Ajattelin olla stressaamatta tästä painosta ja toivoa että se on tullut lihasmassasta, sillä punnerrusoperaatio etenee ja tulokset paranee, mutta nyt kun katsoin mittaustaulukkoani … en voi olla muuta kuin hieman huolestua. Ehkä otan pidän tätä tällä hetkellä liian itsestään selvyytenä, enkä sen vuoksi panosta samalla tavalla kuin aikaisemmin. Toisaalta taas, tavoitteeni on tehdä pysyvää muutosta ja jos pysyvä muutos saadaan aikaan vain hurjan tiukalla ruokakurilla en taida saavuttaa sitä mitä haluan, en ainakaan pysyvällä tasolla. Seuraava rasvaprosentin mittaus kertoo missä mennään, siihen on matkaa vielä 2 viikkoa. Siihen saakka pitää sätkiä jollain tapaa, mietin juoksemisen ottamista takaisin käyttöön…

Leave a Reply